Stora Funderingar

Produkter för framgångsrik hårersättning

Publicerad 2015-01-25 02:40:01 i Allmänt,

Vill du att dina kunder ska ha hår? Du vill att håret ska se bra ut. Klart du gör. Därför kommer du behöva bra produkter för dina kunders hår.

Marknaden har en rad alterativ när det gäller verktyg för hår. Hårstylingverktyg från Cindycut International tar hårstyling till nästa nivå. Vi är säkra på att du kommer känna dig komfortabel med att använda dessa underbara produkter av bra kvalité.

Så vad exakt kan du erhålla från Cindycut International? Från innovativa hårstylingverktyg som en hår weaver kit att slutföra stylist kit, kan du hitta allt du behöver. Hårweaver kit är viktigt för någon frisör som ofta arbetar med kvinnor och män som vill ha hårersättning, majsrullar, tillägg eller väver. Att arbeta med peruker, extension och annat blir så mycket enklare med dessa produkter. Några av de saker du får med detta kit är en instruktionsvideo, apparater för hårvävnad, Mity - Tite. 5 uns akryl självhäftande och C-22 lösningsmedel med mera. Om du får igång som en frisörersättning, kan du enkelt hitta alla de nödvändiga verktyg på ett ställe.

Du kanske är intresserad av antingen startpaketet eller ett komplett stylistkit. De frisörer peruker Starter Kit produkter är sensationellt för att hjälpa dig att komma igång med alla nödvändiga verktyg för peruk hårersättning. Detta stora kit innehåller sex diagram, en pedagogisk video för hårersättningsbehandlingar, antiseptisk release, renare 2000, frontal band, bandet rullar, mjuk ren, snabb trak hår Knut sealer, hårbotten beskyddare, C 22 lösningsmedel, Pretti Slick lång livslängd, stämmelse Tite, spetsar Release, hardbond, ultra håll mjuk bond, mjuk loc flytande band, super grip tejp och colorbond grädde. Det kompletta stylistkitet levereras med allt vad som nämndes innan plus i mitt hår Weaver Kit och grundläggande beställning kit. Mer än detta kommer du aldrig behöva för att jobba som en framgångsrik stylist.

Andra kostnadsfria verktyg inkluderar Aromacur som är perfekt för behandling av människohår så att håret inte torkar ut, är lätt att stil och upprätthåller ett friskt hår liv. Aromacur erbjuds i en sex del produktlinje. Det finns också en mängd olika band som är nödvändiga för någon frisör. På Cindycut International kan du köpa flex pro flex rak tejp, pro mini konturer, dura flex rulle tejp, normala liner rullar i olika varaktig styrkor, stora liner rullar i olika varaktig styrkor och frontal tape i olika varaktig styrkor. Sådana typer inkluderar röd, vit, brun och blå. Hårprodukter är också avgörande i en frisörer verktyg kit. Färg bond grädde hjälper till exempel håret att behålla sin färg och konsistens utan blekning efter hårtvätt. En produkt vid namn Super Grip håller håret på plats så att du kan jobba med det utan att bli avbruten. Snabbt Trak hår Knut och band tryck GRUNDPOLISH kommer att se till att håret förblir i spetsar och band underhåller flexibilitet och styrka i dina kunders hår system. Cindycut International erbjuder ett brett utbud av verktyg för hårstyling som stylister kan använda för att få till den maximala potentialen.

Dessa är kvalitetsprodukter som varje frisör behöver för att driva ett framgångsrikt företag inom hårbranschen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela